Avrunda sommaren och välkomna hösten

-KITTYOGA-

Utmana dig själv på denna 120 minuters yogaresa med leendet på läpparna. Vi kommer att använda sommarens energier. Flödet genom utmanande positioner, genom andetagen för att vara samlade i kropp och själ. Välkomna höstens utmaningar helt naturligt, ett med naturen i naturens närhet.
Mycket yoga med många filosofiska tankar á la Kitty ALLA med yogaerfarenhet är hjärtligt välkomna!

Lördag 28 augusti
Klockan 14-16
Pris: 350:-

Vi håller till ute, i Green room garden, Green room training. Vid regn flyttar vi in i Green room.

Anmäl dig via länk nedan. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till en vän. Betalning sker via Swish i samband med din anmälan: 1236794614. Begränsat antal platser!

Varmt välkommen!

Mer om Kitty

”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.”
Kärleken till yogan väcktes för 38 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren, blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi.
Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne. Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap.
Att kunna dela med sig utan att bli av med något!

Kitty undervisar på Hagabadet i Göteborg varje dag. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta. KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet & överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik – passion & vibration från början till slut Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU.

www.flowglow.se Instagram:
kittyogaheart