-PASSBESKRIVNINGAR-

Alla kan vara med på passen i Green room, inget är för svårt eller klurigt. Så gott som allt går att anpassa om det finns behov.

SOMA MOVE är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta. Under 45 minuter flödar du genom förbestämda mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner tills svetten lackar.​

Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro. ​ Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en belönande träningsupplevelse!​ De som deltar uttrycker att de ”hittat hem”,  ”får allt i denna träning” , ”känner sig naturliga och smidiga”, ”får mindre ont” och ” upplever SOMA MOVE som något unikt och olikt allt annat”.

Vill du veta mer om SOMA MOVE, kika här

SOMA MOVE PARTY- Ett flöde av de bästa mönstrena i de senaste passen med ett avslut av lugn och bara vara.

SOMA SLOW Här sjuder vi upp värmen inifrån. Lugna, stående rörelser som inte belastar men ger en tydlig upplevelse av att bli genomarbetad i hela kroppen. Passar perfekt när du inte önskar belasta så mycket men ändå få en fin rörlighetsträning, cirkulation och en skön avstressande upplevelse.

SOMA MIND som är en praktik på yogamatta i en lugn atmosfär med enkla, stilla stretchpositioner. Du guidas genom andning, avspänning och fokus på ett konkret lugnande sätt. Praktiken förbättrar balansen i nerv -hormonsystemet och stimulerar till djupare andning, bättre cirkulation och en känsla av lugn och trygghet.

Styrkepasset- en stärkande genomkörare. Välkommen till styrkepasset där vi fokuserar på rörelser som stärker dig! Passet startar med en kort uppvärmning, därefter jobbar vi med ett antal styrkeövningar uppbyggt i block som repeteras. Passet avslutas med stretch och kort avslappning. Detta är ett styrkepass där vi enbart arbetar med kroppen som verktyg. Passet är för alla -för dig som tränar ofta, ibland eller är helt nybörjare. I bakgrunden hörs inspirerande musik som gör att du vill ge allt och lite till i enkla styrkeövningar.

Puls och glädje med energi och styrka. Här är ett pass som innehåller allt! Ett pass fyllt av energi och glädje och en möjlighet till en riktigt härlig träningsstund. Passet genomförs till go musik och svetten infinner sig högst sannolikt! Passet innehåller enkla pulsiga rörelser varvat med styrka och rörlighet. Målet är att du efter passet känner att hela kroppen fått träna och att du är påfylld med ny energi när passet är slut! Oavsett om du vill ta det lite lugnare eller ta i ordentligt passar detta passet dig. Du kommer lämna passet med en skön känsla och ett leende på läpparna!

Kick it. Yay, här är passet för dig som är inspirerad av kickar och slag. Ett tempopass där vi arbetar med boxinspirerade enkla rörelser.
Passet är upplagt i block och vi arbetar med ett block i taget. I passet finns även en styrkedel där vi utmanar och peppar oss själva! Passet för dig med som vill känna kämparglöden! 

Skaftpasset. Här arbetar vi med fokus på rörlighet för hela kroppen tillsammans med kvastskaft! Du bygger en funktionell styrka med rörelserna genom passet och en skön värme sprider sig i hela kroppen! Givetvis finns även möjlighet att öva balansen på detta pass

Lugn och ro. Välkommen att landa, detta är din stund. Ett lungt pass där vi jobbar med rörlighet, andning och avslappning. Ett pass för dig där du har möjlighet att känna, vara och arbeta utifrån dina, bara dina behov. Ta på dig mjuka sköna kläder och ge dig själv en skön stund.

Leg Day. Jag älskar benträning! Här får du allt och lite till för benträning. Detta passet behöver inte så mycket mer beskrivning mer än att det är ben, ben, ben, massor av styrka och enkelt! Du kommer bli stark och dina ben kommer att tacka dig. Välkommen!

Bål i balans. Ett lugnare tempo i detta pass med fokus på mage, rygg och balans. Passet genomförs på din yogamatta med lugna övningar som stärker bål och övar din balans. Musiken flödar i bakgrunden, på detta pass är det ingen takt att följa. Kom, precis som du är och låt rörelserna gå i harmoni med ditt andetag! Kom ihåg, ett lugnt pass kan också vara svettigt!

Happy suprise. Precis som det låter, detta är ett pass här kan allt hända! Ett svettigt pass, med styrka och en go pulsig avslutande del där du kan ge allt. Här använder vi gummiband i övningarna. Passet som ger dig energi och möjlighet till utmaning utifrån dina förutsättningar! Enkelt, svettigt och pulshöjande! 

Yoga Välkommen hem till dig själv! Här övar vi på att ha kropp och själ på samma ställe. En mix av sköna flöden, mjuka rörelser och fysiska utmaningar. Du genomför positionerna efter egna förutsättningar i harmoni med ditt andetag. Alla kan vara med, både den mer erfarna yogin och den som är lite mer ovan. Yogan i Green room bygger på Global yoga konceptet.Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner.

Yoga När det är tema solhälsningar fokuserar vi lite extra på dessa flöden! Solhälsningar genomförs i serie med framåtfällningar och bakåtböjningar som skapar en balans och flexibilitet.

Yoga Möjligheternas pass, be open. Ett härligt pass för hela kroppen. Här får du möjlihhet att lyfta ditt hjärta, en chans att öppna upp dina höfter och öva din balans. Ett tillfälle att skapa snälla tankar som bär dig i vardagen, skapa det du behöver för att kunna flyga -se möjligheterna, be open!

Yoga Morgonyoga- skapa din dag. En klass med mjuka flöde för att starta din dag. Vackra tankar förenas med positioner som får dig att vakna, detta är en stund som gör dig redo för dagen. Det är ett vinnande koncept att starta morgonen på yogamattan om du frågar mig! Var med och skapa din dag!

Yoga I ljusets sken - var en stjärna. En klass som fokuserar på balans och förenar fysiska positioner med ljusa tankar. Du kommer att känna dig som en stjärna när klassen avslutas i en yoga nidra. Nidra betyder sömn på sanskrit, detta är en djupavslappning med kroppsscaning. Syftet med yoga nidra är att öka medvetenheten och släppa på spänningarna - en yogisk sömn. Feel the flow and shine like a star! 

Yoga nidra är en guidad djupavslappning och är även känd som ”yogisk sömn”. Visste du att nidra betyder sömn på sanskrit?

Yoga nidra är kravlöst och en adaptogen praktisering, vilket innebär att du får ut precis det som du behöver i stunden. Alla kan utöva yoga nidra, du kan bara göra det rätt. Du får en möjlighet till vila och återhämtning, en stund att bara vara och möjligheten att välkomna dig hem till dig själv! 

Yoga
Agni 108. Agni betyder eld på sanskrit och detta är en klass med just fokus på eld! Detta är en kraftfull yogaklass som ger energi. Klassen innehåller armhävningar och andra stärkande övningar, inte helt oväntat med 108 repetitioner! Klassen bygger på det heliga talet 108. 1 står för den raka linjen, 0 för union och 8 för evighet. 108 går också att dela med talet 3. Talet 3 är ett vanligt magiskt tal i sagosammanhang, religioner och även i yogan. Alla tal som går att dela med talet 3 är därför extra kraftfulla, såsom 108. Detta är en koncept klass från global yoga!

Yoga - Play. En klass för lekfullhet med fokus på flöde genom hela kroppen. En chans att möta det lekfulla i dig! Klassen innehåller positioner med lekfullhet och i kreativa kombinationer. Olika sekvenser byggs ihop till ett flöde. Du tar dig runt på mattan med vridningar och twister. Som en lek på din matta med fokus på såväl rörlighet som styrka! Alla kan leka, välkommen att flöda! 

Yoga -It’s true. You need a little bit of yin and a little bit of yang. Klassen inleds med lugna stilla yinpositioner med fokus på överkroppen. Klassen övergår sedan till ett härligt yangflöde med fokus på överkropp och möjlighet till bröstöppningar. Klassen skapar energi och ger en möjlighet att öppna upp hjärtat. I denna klass får du lite av allt, -a little bit of yin, a little bit of yang!

Yoga Up side down. En lekfull klass med möjlighet till att vända upp och ner. Klassen är uppbyggd med förberedande positioner för en peak i huvudstående. Ta möjligheten att möta det lekfulla och chansen att få nya perspektiv från ett annat håll! Välkommen att känna pirret!

Yoga- Grabbyoga. ”Jag kan inte yoga för att jag är inte så rörlig” - Är du en av dom killar som uttrycker dig så men samtidigt känner - ”yoga, det verkar spännande”? Det här passet är något för dig! Klassen fokuserar på styrka och rörlighet med tekniskt enkla positioner. 

Yoga -Yinyoga. Denna klass fokuserar på passiva positioner med en lätt mjuk stretch utförda i stillhet och medveten närvaro. Yinyoga är långsamt och statiskt. Positionerna hålls en längre stund, från cirka tre minuter och uppåt. I yin yoga vill vi komma åt kroppens bindväv istället för muskler.  Visste du att yinyoga aktiverar det parasympatiska nervsystemet som i sin tur producerar hormoner som får oss att må bra, känna lycka och harmoni!  Yinyoga ger möjligheten att stilla kropp och sinne, är avslappnande, minskar stress och oro. Med hjälp av bolster, filtar och klossar kan du anpassa positionerna så att det passar dina förutsättningar och behov! Välkommen precis så som du är!

Aktuella yinklasser:
Your heart knows, fokus på bröstöppning och överkropp (inkl. Yoga nidra).

Balance is something you create, fokus på höfter, kroppens baksida -rygg.

Hela du, positioner för hela dig, hela din kropp och sinne.