Om Malin 

Jag älskar träning och aktiviteter som får kroppen i rörelse. För mig är en av de viktigaste verktygen, för att må bra i kropp och själ, tid för både work out och work in. Jag blir lycklig av riktiga powerpass där man kan ge allt och känner samtidigt harmoni i de lite mer lugna och stillsamma klasserna. 
Jag brinner för att inspirera andra. Jag vill förmedla en känsla i mina pass och sprida mitt engagemang, oavsett vilket pass du är på. Jag är noga med att vara fullt närvarande när jag leder, allt för att du ska få ut precis det som du behöver under din tid i Green room. 


Malins träning

Jag har flera års erfarenhet av att leda grupptränining i många olika former. Min träningserfarenhet är bred och jag gillar att kombinera mina pass. Jag gillar variation så på mina pass kan det dyka upp överraskningar, du kommer att få möjlighet att fylla på med energi och aldrig bli uttråkad - oavsett vilket pass du kommer på.

Jag har bland annat instruerat jympa, dans, crosstraining med mera. Har licens för Soma Move + Soma Mind och är utbildad inom Global yoga konceptet (grundutbildning, fördjupning, yinyoga och Rest/yoga nidra, anatomi och assistering, poweryoga, chakrayiga, mental träning, mentorprogram).