Om Malin 

Jag älskar träning och aktiviteter som får kroppen i rörelse. För mig är en av de viktigaste verktygen, för att må bra i kropp och själ, tid för både work out och work in. Jag blir lycklig av riktiga powerpass där man kan ge allt och känner samtidigt harmoni i de lite mer lugna och stillsamma klasserna. 
Jag brinner för att inspirera andra. Jag vill förmedla en känsla i mina pass och sprida mitt engagemang, oavsett vilket pass du är på. Jag är noga med att vara fullt närvarande när jag leder, allt för att du ska få ut precis det som du behöver under din tid i Green room. 


Malins träning

Jag har flera års erfarenhet av att leda grupptränining i många olika former. Min träningserfarenhet är bred och jag gillar att kombinera mina pass. Jag gillar variation så på mina pass kan det dyka upp överraskningar, du kommer att få möjlighet att fylla på med energi och aldrig bli uttråkad - oavsett vilket pass du kommer på.

Jag har bland annat instruerat jympa, dans, crosstraining med mera. Har licens för Soma Move + Soma Mind och är utbildad inom Global yoga konceptet (grundutbildning, fördjupning, yinyoga och Rest/yoga nidra, anatomi och assistering, poweryoga, chakrayoga, mental träning, lymfyoga, mentorprogram).

Förutom erfarenhet inom yoga och gruppträning har jag flera års erfarenhet av ledarskap. Jag brinner för ett coachande ledarskap och drivs av att göra andra människor bra. 

Möt Malin O

Jag älskar allt som har med träning och rörelse att göra! Njuter av allt från långa promenader med min hund, mountainbike i skogen, vågsurf, tung styrketräning till både mjuka och svettiga yogaflöden.

När vi möts på mattan blir du utmanad precis på det sätt som just du önskar där och då. Jag vill dela lekfulla flöden, starka statiska positioner och mjuk återhämtning till musik som man blir glad av.

Jag är utbildad och certifierad inom Global Yoga konceptet.

Utöver yoga håller jag varje vecka i funktionella träningspass på min arbetsplats.

Jag hoppas att du blir sugen att möta mig i Green Room - jag är superpepp!

Välkommen precis så som du är!