-SOMA-

SOMA MOVE är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta. Under 45 minuter flödar du genom förbestämda mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner tills svetten lackar.​

Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro. ​ Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en belönande träningsupplevelse!​ De som deltar uttrycker att de ”hittat hem”,  ”får allt i denna träning” , ”känner sig naturliga och smidiga”, ”får mindre ont” och ” upplever SOMA MOVE som något unikt och olikt allt annat”.

Vill du veta mer om SOMA MOVE, kika här

SOMA MOVE PARTY- Ett flöde av de bästa mönstrena i de senaste passen med ett avslut av lugn och bara vara.

SOMA SLOW Här sjuder vi upp värmen inifrån. Lugna, stående rörelser som inte belastar men ger en tydlig upplevelse av att bli genomarbetad i hela kroppen. Passar perfekt när du inte önskar belasta så mycket men ändå få en fin rörlighetsträning, cirkulation och en skön avstressande upplevelse.

SOMA MIND som är en praktik på yogamatta i en lugn atmosfär med enkla, stilla stretchpositioner. Du guidas genom andning, avspänning och fokus på ett konkret lugnande sätt. Praktiken förbättrar balansen i nerv -hormonsystemet och stimulerar till djupare andning, bättre cirkulation och en känsla av lugn och trygghet.