-YOGA-

Yogan i Green room bygger på Global yoga konceptet. Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner.

-YOGA, YANG-

En klass med dynamiska och sköna flöden, Här möts du av balans, rörlighet, styrka, och utmaningar. En aktiv klass med värme och glöd genom kroppen. Allt i kombination med ditt andetag. Du genomför klassen utefter ditt behov och dina förutsättningar. Alla kan vara med! 
Aktuella klasser:

 • Tema solhälsningar. Fokus på just dessa flöden! Solhälsningar genomförs i serie med framåtfällningar och bakåtböjningar som skapar en balans och flexibilitet.
 • Möjligheternas pass, be open. En chans att öppna upp dina höfter och öva din balans. Ett tillfälle att skapa snälla tankar som bär dig i vardagen, skapa det du behöver för att kunna flyga.
 • Morgonyoga- skapa din dag. En klass med mjuka flöde för att starta din dag. Vackra tankar förenas med positioner som får dig att vakna, detta är en stund som gör dig redo för dagen.
 • I ljusets sken - var en stjärna. En klass som fokuserar på balans och förenar fysiska positioner med ljusa tankar. Du kommer att känna dig som en stjärna när klassen avslutas i en yoga nidra. Feel the flow and shine like a star!
 • Play. En klass för lekfullhet med fokus på flöde genom hela kroppen. Olika sekvenser byggs ihop till ett flöde. Du tar dig runt på mattan med vridningar och twister. Som en lek på din matta med fokus på såväl rörlighet som styrka! 

-GARDENYOGA-

En mix av sköna flöden, mjuka rörelser och fysiska utmaningar. Du genomför positionerna efter egna förutsättningar i harmoni med ditt andetag. Alla kan vara med, både den mer erfarna yogin och den som är lite mer ovan. Klassen genomförs ute i Green room -garden.

Klasserna varierar och anpassas efter väder och vind. Här kan du bland annat möta klasser så som: Rise and shine, I am a warrior och Be a flower.

 

-YOGA YIN-

Yinyoga fokuserar på passiva positioner med en lätt mjuk stretch utförda i stillhet och medveten närvaro. Yinyoga är långsamt och statiskt. Positionerna hålls en längre stund, från cirka tre minuter och uppåt. I yin yoga vill vi komma åt kroppens bindväv istället för muskler.  Visste du att yinyoga aktiverar det parasympatiska nervsystemet som i sin tur producerar hormoner som får oss att må bra, känna lycka och harmoni!  Yinyoga ger möjligheten att stilla kropp och sinne, är avslappnande, minskar stress och oro. Med hjälp av bolster, filtar och klossar kan du anpassa positionerna så att det passar dina förutsättningar och behov! Välkommen precis så som du är!

Aktuella klasser:

 • Be here now, positioner för hela kroppen och med fokus på att var här och nu.
 • Your heart knows, fokus på bröstöppning och överkropp (inkl. Yoga nidra).
 • Balance is something you create, fokus på höfter, kroppens baksida -rygg.
 • Hela du, positioner för hela dig, hela din kropp och sinne.
 • Its all about you, en klass för snälla tankar om hela dig, positioner från topp till tå.

-YOGA, KRAFT och VILA-

You need a little bit of yin and a little bit of yang.

I denna klass kombineras kraften i både fysiska utmaningar som tänder glöden inom dig liksom kraften i att vila. Klassen kombinerar Yin och Yang på ett skönt sätt där du får lite av allt, samtidigt. Här skapas kraften för att stå stadigt i dig själv i både kropp och sinne.

Aktuella klasser:

 • It’s true.  Klassen inleds med lugna stilla yinpositioner med fokus på överkroppen. Klassen övergår sedan till ett härligt yangflöde med fokus på överkropp och möjlighet till bröstöppningar. Klassen skapar energi och ger en möjlighet att öppna upp hjärtat.
 • Livskraft. En klass med fokus på flödande power i första delen som sedan övergår i lugna stilla positioner där du kan känna livskraften flöda. En kraftfull klass för hela dig! 
 • Create space. En klass för att skapa ytrymme i alla riktningar, i kropp och tanke, med kraft och vila.

-YOGA NIDRA-

Yoga nidra är en guidad djupavslappning och är även känd som ”yogisk sömn”. Visste du att nidra betyder sömn på sanskrit?

Yoga nidra är kravlöst och en adaptogen praktisering, vilket innebär att du får ut precis det som du behöver i stunden. Alla kan utöva yoga nidra, du kan bara göra det rätt. Du får en möjlighet till vila och återhämtning, en stund att bara vara och möjligheten att välkomna dig hem till dig själv!

-POP UP KLASSER-

Klasser som dyker upp då och då (ingår för dig som har månadskort, kostnad 150 kronor)

Agni 108. Agni betyder eld på sanskrit och detta är en klass med just fokus på eld! Detta är en kraftfull yogaklass som ger energi. Klassen innehåller armhävningar och andra stärkande övningar, inte helt oväntat med 108 repetitioner! Klassen bygger på det heliga talet 108. 1 står för den raka linjen, 0 för union och 8 för evighet. 108 går också att dela med talet 3. Talet 3 är ett vanligt magiskt tal i sagosammanhang, religioner och även i yogan. Alla tal som går att dela med talet 3 är därför extra kraftfulla, såsom 108. Detta är en koncept klass från global yoga!

Up side down. En lekfull klass med möjlighet till att vända upp och ner. Klassen är uppbyggd med förberedande positioner för en peak i huvudstående. Ta möjligheten att möta det lekfulla och chansen att få nya perspektiv från ett annat håll! Välkommen att känna pirret!

Find yor balance. En yogklass med fokus på balans på din mata. Klassen börjar med andningsövning och följs av balanserande asanas förenat med tankar som du kan ta med dig in i vardagen. Här kan du utmana dig i övningar för att hitta balansen. En yangklass med ett mjukt avslut i stilla positioner. En fin kombination för att hitta balansen hos just dig.