I samarbete med Varberg för liv

-YOGA FÖR LIV-

Lördag 11 februari

Varmt välkomna till en dag som stimulerar flera sinnen. Det blir en dag för livet och yoga för dig. Välkommen till en dag precis som du är. Vem du än är, oavsett om du tillbringat flera timmar på yogamattan eller om du är nyfiken på en yogadag, nyfiken på liv.

Den här dagen ger dig möjlighet att fylla på med energi, tanka kraft i både rörelse och vila. Klasserna genomförs i harmoni med varandra och du får med dig det som just du behöver för balans i kropp och själ. Kom och yoga för liv!

✨8:30-9:00 Incheckning

✨9:00 Skapa din morgon -En mjuk yogaklass. En stund för att väcka kroppen och checka in med dig själv. Här får andetagen plats, prova lymfmassage i kombination med sköna rörelser och intentionen om att skapa en känsla som du vill ha mer av!

✨10:15 Play with balance- Vill du leka med balansen, hitta stadigheten i dig själv? Denna yogaklass leker med balansutmaningar och ger dig möjligheten att stå stadigt i dig själv. Det bästa som kan hända är att du tappar balansen så du får möjlighet att hitta den igen!

✨11:30 Flow with power- En klass för att fylla på med energi. Hela kroppen, hela du, flödar genom mönster av rörelser som sedan vävs samman till ett enda kraftfullt och holistiskt flöde. Du kan bara göra det rätt och om du vill kan du få upp värmen ordentligt. En klass med både styrka, kondition och rörlighet.

✨12:30 Lunch

✨13:30 Stretch and rest- Välkommen till en klass med mjuka yininspirerade positioner, här finns en möjlighet att sträcka på kroppen och vila fullt ut. Klassen avslutas med meditation. Dags att låta hela du ta plats och vila.

✨15:00 Solhälsningar med twist- Välkommen till en klass som utgår från solhälsningar och sköna twister. Let’s twist it!

✨16:15 Yoga nidra- Landa i en djupavslappning med allt du är och allt du varit med om, precis som du är. En klass med fokus på återhämtning och vila, utförs liggande i stillhet.

✨17:00 Namaste- Avslut och tack för idag!


Plats: Varberg för livs lokal Cylindervägen 1.

Kostnad: 595 kr

I priset ingår samtliga klasser, lunch och energipåfyllning mellan klasserna samt en fin goodiebag.

Anmälan: öppnar inom kort! 

En dag fylld av yoga för liv där överskottet från eventet går till att stötta cancerdrabbade barn och deras familjer. Min medverkan är helt ideellt.

Ett samarbete mellan @varbergforliv och @greenroomtraining

Varbergforliv.se

greenroomtraining.se

#yogaförliv