I samarbete med Varberg för liv

-YOGA FÖR LIV-

Varmt välkomna till en dag som stimulerar flera sinnen.

Det blir en dag för livet och yoga för dig. Välkommen till en dag precis som du är. Vem du än är, oavsett om du tillbringat flera timmar på yogamattan eller om du är nyfiken på en yogadag, nyfiken på liv.

Den här dagen ger dig möjlighet att fylla på med energi, tanka kraft i både rörelse och vila. Klasserna genomförs i harmoni med varandra och du får med dig det som just du behöver för balans i kropp och själ. Kom och yoga för liv!

Lördag 12 Februari

8:30-9:00 Incheckning

9:00-10:00 Morgonyoga -vakna med liv. En mjuk yogaklass som bjuder in till att skapa din dag i både kropp och tanke. En lugn uppmjukande klass, fokus på liggande och sittande positioner.

10:00-10:20 Energipåfyllning

10:20-11:30 Flödande yoga -shine like the sun. Välkomna flödet i denna klass som utgår från känslan av att lysa som en sol, inifrån och ut. Flödande klass som skapar en skön värme i kroppen.

11:30-12:45 Lunch och kik i goodiebagen

12:45- 13:30 Yoga nidra -att växa genom livet. Landa i en djupavslappning med allt du är och allt du varit med om, precis som du är. En klass med fokus på återhämtning och vila, utförs liggande i stillhet.

13:30-14:30 Yoga -power for life. En klass med energi, med möjlighet utifrån dina förutsättningar plocka fram kraften i dig.
Energi, kraft och vilja, en klass där du får möjlighet att känna styrka!

14:30- 15:00 Fika

15:00-16:30 Yinyoga -vila för livskraft. Vila i stillhet och låt kraften växa i dig. En klass med mjuka stilla positioner. 

Alla klasser guidas av mig, Malin. Jag brinner för att inspirera och skapa klasser som gör att du får fram det bästa hos dig. Älskar balansen mellan klasser fyllda med energi och där du kan ta i och stillsamma klasser som bjuder in till vila och lugnet infinner sig. Jag har många års erfarenhet av att leda pass inom olika träningsformer, har gått flera utbildningar inom GlobalYoga och driver idag Green room training.

Ta med: yogamatta, filt, sköna sockar och varm tröja för de lugna klasserna, ombyte.

Plats: Varberg för livs lokal cylindervägen 1.

Kostnad 495 kr de första 25 st anmälda, därefter 695 kr för hela dagen och det ingår fin goodiebag

Max 50 platser

Vi i Varberg för liv är så tacksamma över Malins initiativ att arrangera denna dagen och att hon gör detta helt ideellt så hela överskottet från dagen går till att stötta cancerdrabbade barn och deras familjer.

Anmäl dig via knappen nedan och ange 
namn och eventuella allergier. Du kommer få en bekräftelse och ytterligare information om betalning i samband med din anmälan. anmälan är bindande men kan vid förhinder överlåtas.