-Kondition, styrka och rörlighet-

Styrkepasset- en stärkande genomkörare. Välkommen till styrkepasset där vi fokuserar på rörelser som stärker dig! Passet startar med en kort uppvärmning, därefter jobbar vi med ett antal styrkeövningar uppbyggt i block som repeteras. Passet avslutas med stretch och kort avslappning. Detta är ett styrkepass där vi enbart arbetar med kroppen som verktyg. Passet är för alla -för dig som tränar ofta, ibland eller är helt nybörjare. I bakgrunden hörs inspirerande musik som gör att du vill ge allt och lite till i enkla styrkeövningar.

Puls och glädje med energi och styrka. Här är ett pass som innehåller allt! Ett pass fyllt av energi och glädje och en möjlighet till en riktigt härlig träningsstund. Passet genomförs till go musik och svetten infinner sig högst sannolikt! Passet innehåller enkla pulsiga rörelser varvat med styrka och rörlighet. Målet är att du efter passet känner att hela kroppen fått träna och att du är påfylld med ny energi när passet är slut! Oavsett om du vill ta det lite lugnare eller ta i ordentligt passar detta passet dig. Du kommer lämna passet med en skön känsla och ett leende på läpparna!

Kick it. Yay, här är passet för dig som är inspirerad av kickar och slag. Ett tempopass där vi arbetar med boxinspirerade enkla rörelser.
Passet är upplagt i block och vi arbetar med ett block i taget. I passet finns även en styrkedel där vi utmanar och peppar oss själva! Passet för dig med som vill känna kämparglöden!

Skaftpasset. Här arbetar vi med fokus på rörlighet för hela kroppen tillsammans med kvastskaft! Du bygger en funktionell styrka med rörelserna genom passet och en skön värme sprider sig i hela kroppen! Givetvis finns även möjlighet att öva balansen på detta pass

Lugn och ro. Välkommen att landa, detta är din stund. Ett lungt pass där vi jobbar med rörlighet, andning och avslappning. Ett pass för dig där du har möjlighet att känna, vara och arbeta utifrån dina, bara dina behov. Ta på dig mjuka sköna kläder och ge dig själv en skön stund.

Leg Day. Jag älskar benträning! Här får du allt och lite till för benträning. Detta passet behöver inte så mycket mer beskrivning mer än att det är ben, ben, ben, massor av styrka och enkelt! Du kommer bli stark och dina ben kommer att tacka dig. Välkommen!

Bål i balans. Ett lugnare tempo i detta pass med fokus på mage, rygg och balans. Passet genomförs på din yogamatta med lugna övningar som stärker bål och övar din balans. Musiken flödar i bakgrunden, på detta pass är det ingen takt att följa. Kom, precis som du är och låt rörelserna gå i harmoni med ditt andetag! Kom ihåg, ett lugnt pass kan också vara svettigt!

Happy surprise. Precis som det låter, detta är ett pass här kan allt hända! Ett svettigt pass, med styrka och en go pulsig avslutande del där du kan ge allt. Här använder vi gummiband i övningarna. Passet som ger dig energi och möjlighet till utmaning utifrån dina förutsättningar! Enkelt, svettigt och pulshöjande!

Dance & smile - vill du dansa och gillar glädjefulla rörelser? Detta passet är för dig! Låtarna i passet är av olika karaktär och rörelserna bygger på just varje specifik låt. En möjlighet att vandra genom musikalkänsla och latino och mycket mer. Du kommer kunna plocka fram coolheten inom dig i någon låt och går du åt höger när någon annan går åt vänster - just keep ”Dance & smile”